home email

SpamTitan voor internet dienstverleners

SpamTitan is de ideale oplossing voor oa internet providers en leveranciers van e-mail diensten. Het geeft de mogelijkheid om uw klanten de beste e-mail bescherming te bieden gecombineerd met specifieke functionaliteiten voor uitgebreide e-mail diensten. Naast de beste spambescherming,dubelle antivirus en vele andere functionaliteiten is SpamTitan tevens vioorzien van verschillende specifieke functionaliteitendie de mogelijkheid bieden om SpamTitan in te zetten voor extra e-mail filterdiensten voor uw klanten.

 

Wat bedoelen we?

  • SpamTitan kan een onbeperkt aantal domeinen bedienen waarbij voor ieder domein een eigen externe mailserver ingevuld kan worden waar de gefilterde mail naar doorgestuurd wordt. Daarmee is SpamTitan volledig schaalbare in te zetten, of u nu ene kleine of grote groep gebruikers heeft.
  • Een onbepert aantal domeinen kan als een enkel bestand toegeougd en geconfigureerd worden waarmee u eenvoudig kunt migreren vanaf een bestaand systeem zonder het monnikenwerk vabn het handmatig invoeren van iedere losse domeinnaam stuk voor stuk.
  • Voor iedere domeinnaam kan een lokale beheerder aangewezen worden de de mogelijkheid krijgen om de mails van de eigen domeinnaam te beheren, inclusief het zoeken en vrijgeven van mail in quarantaine, het aanmaken van white en blacklists voor de mailadressen onderde domeinnaam, het maken van raportages en het bekijken van de domeingeschiedenis. Dit beperkt de vraag naar uw ondersteuning en geeft uw klanten de gereedschappen voor het dagelijkse beheer.
  • Rapportage per domein. Een uitgebreide lijst rapporten kan per domein aangemaakt worden zoals licentie gebruik, mail gebruik, spamrapportages enz. Deze kunnen naar wens gegenereerd worden door de SpamTitan beheerder of door de lokale beheerders.
  • Uw eigen logo. U kunt SpamTitan voorzien van uw eigen logo’s en informatie zodat u uw klanten er keer op keer aan helpt herinneren wie deze fantastische dienst mogelijk heeft gemaakt voor ze.
  • Lage beheerskosten. SpamTitan is ontworpen voor de laagst mogelijk beheersinspanningen wat helpt om de totale kosten van de dienst laag te houdenĀ  in deze concurrerende markt.
  • Kostenmodel. SpamTitan’s kostenmodel is flexibel wanneer het gaat om een fluctuerend aantal gebruikers zoals vaak voorkomt bij het aanbieden van dergelijke diensten.
  • SpamTitan for VMware geeft de mogelijkheid om een bestaand VMware infrastructuur in te zetten en tegen lage kosten redundantie en een backup plan in te bouwen in uw dienstverlening.
  • SpamTitan on demand geeft internet dienstverleners alle voordelen van SpamTitan zonder te investeren in lokale systemen, mankracht of virtualisatie software. SpamTitan on demand geeft alle voordelen van de cloud en virtualisatie. Inclusief schaalbaarheid en redundantie.
  • API koppeling voor een koppeling met uw bestaande systemen.

Maar u hoeft ons niet blindelings te geloven, test het zelf gedurende 30 dagen GRATIS. De test licentie is volledig functioneel en kan gebruikt worden voor een onbeperkt aantal mails en gebruikers.

Als u interesse heeft om SpamTitan in te zetten voor uw onderwijsinstelling kunt u contact met ons opnemen.